Hoe werkt het

Als men in het bezit is van een WWB- uitkeringsspecificaties óf doorverwijzing kan er op de dagen dat we open zijn zonder afspraak worden binnengelopen.

Bij het eerste bezoek ontvangt u een Kledingkaart per gezinslid die elk half jaar vernieuwd wordt. De termijnen voor deze kaart gelden voor de periodes maart t/m augustus ( voorjaars en – zomerkleding) én september t/m februari (najaars en – winterkleding).

Op deze kaart kunnen 12 kledingstukken afgetekend worden en één paar schoenen en een jas.  Dit is exclusief accessoires zoals tassen sjaaltjes etc. Het aantal van 12 stuks van hoeft niet in één keer uitgezocht te worden, het is vrij gedurende dit halfjaartermijn regelmatig langs te komen om te kijken of er wat voor u en uw gezinsleden bij zit.

In principe kunt u zelf kiezen wat u mee wilt nemen binnen het aantal van 12 stuks per halfjaartermijn máár….. afhankelijk van onze voorraad en de vraag naar bepaalde kledingstukken kan het gebeuren dat we grenzen moeten stellen om de kleding zo eerlijk mogelijk te verdelen. Stel… u wilt 5 broeken in maat 40 en wij hebben er op dat moment niet voldoende om anderen daar ook in te voorzien dan zal dat niet gaan.

Iedere eerste woensdag van de maand is er voor onze klanten een mogelijkheid om geknipt te worden tussen 19:00 en 21:00 uur.

Doorverwijzingsbrief downloaden.

Aanvraag babypakket downloaden.